Előfizetői tartalom

A fél világot megrengette egy informatikai hiba: légitársaságok, bankok, tőzsdék működésében is zavarok vannak

Portfolio
Pénteken egy globális informatikai probléma több iparágban komoly fennakadásokat okozott, több légitársaság leállította járatait, de amelyek nem, ott is késések, fennakadások jelentkeztek, egyes műsorszolgáltatók leálltak, a banki szolgáltatásoktól az egészségügyig világszerte rendszerproblémák léptek fel, az informatikai hiba a ferihegyi repülőtér működését is érinti. A Crowdstrike kiberbiztonsági cég Falcon Sensor nevű szoftvere a Microsoft Windows összeomlását okozza, a problémát délutánra elhárították, de a negatív hatások még tartanak. Ez lehet a világ valaha volt legnagyobb hatású informatikai kiesése.

2024. július 19. 21:46 Megosztás Tépik a bitcoint és a többi kriptót a globális informatikai káosz láttán Egyhavi csúcsra tépték 67 ezer dollár felett a péntek esti kereskedésben a bitcoint azután, hogy a CrowdStrike informatikai frissítése globális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés