Új ügyvezető igazgató az OMV Magyarország élén
Gazdaság

Új ügyvezető igazgató az OMV Magyarország élén

Portfolio
Júliustól Ján Hrivňák látja el az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatói és kiskereskedelmi üzletágvezetői feladatait. A szakember mintegy 10 éve dolgozik az OMV-nél, ahol az elmúlt több mint három évben a regionális kártya üzletágat irányította. Ján Hrivňák Balogh Tibort váltja az OMV Hungária élén, aki az OMV-n belül cégvezetőként folytatja pályafutását.

A szlovákiai születésű szakember felelősségi körébe tartozik az OMV Hungária Kft. 203 magyarországi töltőállomásának működtetése. Hrivňák a pozsonyi Comenius Egyetem stratégiai menedzsment szakán szerzett mesterdiplomát és folyékonyan beszél magyarul.

Az egyetemi éveket követően először az IBM-nél, majd a Holcim csoportnál építette karrierjét. Ezekben a cégekben elsősorban értékesítéssel, logisztikával, valamint ellátási lánc menedzsmenttel kapcsolatos feladatokat látott el. A Holcimnél előbb négy országért felelős beszerzési szakemberként, később tíz országot lefedve kategóriamenedzserként ért el sikereket.

Az OMV cseh, szlovák és magyar leányvállalatainál kezdetben menedzseri pozíciókat töltött be, majd üzemanyagkártyákért felelős regionális értékesítési vezetőként dolgozott a cégnél.

„Izgatottan várom a kihívást, hogy a Magyarország mobilitásában meghatározó szerepet betöltő vállalatot, az OMV Hungáriát vezethessem. A vállalat megújuló arculatával összhangban mindent megteszek azért, hogy a nemzetközi vállalati stratégiát követve, az OMV Hungária a fenntartható mobilitás támogatásának megkerülhetetlen szereplőjévé váljon Magyarországon” - mondta Ján Hrivňák.

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

Holdblog

HOLD After Hours: Best of 2021

A nyári szünetet enyhítendő, itt egy válogatás a 2020-21-es szezonunkból. Leginkább azoknak ajánljuk, akik később kapcsolódtak be a HAH-ba, vagy csak megismerkedni szeretnének az adásainkkal,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nemzetgyűlési választások: hatalmas győzelmet aratott Le Pen pártja, Macron súlyos vereséget szenvedett
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
bolognese