Itt az újabb botrány a Wizz Airnél: olyanok is lekésték a gépet, akik egyszer már felszálltak
Gazdaság

Itt az újabb botrány a Wizz Airnél: olyanok is lekésték a gépet, akik egyszer már felszálltak

Portfolio
Újabb reptéri problémákról számolt be az Utazómajom, a portál információi szerint a Wizz Air Lárnakára tartó járata 6 órás késéséssel indult el, de még így sem tudott minden utas felszállni a gépre, mivel a felszállás előtt nem sokkal megváltoztatták az indulás időpontját.

"Jelenleg a budapesti reptéren várakozunk, ugyanis a 16:15-ös Lárnakára tartó Wizz Air járatunk még most sem indult el" – írta a portál egyik olvasója.

Két órával az eredeti indulási idő előtt az utasokat értesítették, hogy a gép 16:15 helyett 17:45-kor indul, de a check-in időpontja változatlan marad. Az utasoknak így időben kellett megérkezniük a repülőtérre. Kezdetben minden rendben ment; az utasok 17:30 körül felszálltak a gépre. Azonban a járat nem indult el.

Közel három és fél óra várakozás után közölték az utasokkal, hogy az "időjárási körülmények miatt" nem szállnak fel, és mivel lejár a személyzet munkaideje, le kell szállniuk a gépről. A gép teljesen tele volt.

Leszálláskor az utasok azt az információt kapták, hogy legkorábban 23:10-kor indul majd a gép. A késésért elnézést kértek és 3 000 forint értékű kupont ajánlottak fel, amit bárki levásárolhatott a 21:00-kor bezáró éttermek egyikében – tehát mindössze 13 percük maradt erre.

"Ráadásul mivel Ciprus nem tartozik a schengeni övezethez, így mindenkit nem tudnak kiengedni az útlevél ellenőrzésen, tehát nem mindenki tudja levásárolni a szuper kuponokat abban az egyetlen nyitva lévő, erősen kifosztott büfében." – írta az olvasó.

A sztoriban az újabb csavar akkor jött, amikor 21:30-kor mindenféle előjel nélkül 21:50-re változtatták át a járat indulását, amit csak néhány utas vett észre.

"A lenti információs pultnál azt mondták, hogy biztos rosszul van kiírva, nem indulhat. Az étteremnél nem hallatszott az utolsó hívás sem."

Az olvasó a büféből futva utolsóként szállt fel párjával együtt a gépre, miközben sokan még az újonnan szerzett szendvicsüket fogyasztották.

A gép végül 22:10-kor elindult. Erről sem emailt, sem SMS-t nem küldött a Wizz Air. Akihez nem jutott el az információ, hogy a gép nem a korábban jelzettnek megfelelően 23:10-kor indul,

azok lemaradtak.

Címlapkép forrása: Shutterstock

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

Holdblog

HOLD After Hours: Best of 2021

A nyári szünetet enyhítendő, itt egy válogatás a 2020-21-es szezonunkból. Leginkább azoknak ajánljuk, akik később kapcsolódtak be a HAH-ba, vagy csak megismerkedni szeretnének az adásainkkal,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nemzetgyűlési választások: hatalmas győzelmet aratott Le Pen pártja, Macron súlyos vereséget szenvedett
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
fiatal üzletasszony befektető elemző