Előfizetői tartalom

Főpolgármester-választás: erre keresett a fél ország, mutatjuk a grafikonokat

Portfolio
Fél Budapest és a fél ország a főpolgármester-választási újraszámlálás eredményére vár. Megnéztük, mit mutatnak a Google számai a főpolgármester-választáshoz kapcsolódó keresési kifejezések, így a budapesti választáson egymással küzdő Karácsony Gergely és Vitézy Dávid esetében, valamint azt, látható-e kiemelkedő internetes keresési érdeklődés a főpolgármester-választási újraszámlálás iránt.

A főpolgármester-választási újraszámlálás Véget ért a június 9-i budapesti főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámlálása. Bár hivatalos információ csak 17 óra után várható, az értesülések szerint azonban Karácsony Gergely kis különbséggel megőrizte az előnyét. A Nemzeti Választási Bizottság tagjai összesen 24 592 érvénytelen szavazatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés