FONTOS Miként lehet elkerülni egy újabb Hableány-katasztrófát? A belvárosból kikerülhetnek a nagy kikötők
 
Előfizetői tartalom

Pénzcentrum: nincs jelentős különbség a Balaton és az olasz tengerpart szállásárai között

Portfolio
A Pénzcentrum a balatoni és az olaszországi nyaralás árait hasonlította össze. A konklúzió: nincs jelentős különbség a Balaton és az olasz tengerpart szállásárai között, az éttermi érkezés Olaszországban még mindig drágább, mint itthon, és akinek fontos, hogy évente legalább egyszer lássa a tengert, annak többet kell költenie az utazásra, de ezt kompenzálhatja, ha alacsonyabb kategóriájú szállást választ vagy olcsóbb ételeket fogyaszt.

A Pénzcentrum összehasonlította a Balaton és Olaszország nyaralási költségeit, az utazás, szállás és étkezés három fő szempontját figyelembe véve. Elemezték a költségeket külön-külön, és megvizsgálták, melyik úti cél lehet költséghatékonyabb a magyar utazók számára. Az utazási költségeket részletezve a lap kiemeli, hogy míg a Balaton könnyen elérhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés