Előfizetői tartalom

Érkezik a nagy zuhé – Megszólaltak a meteorológusok

Portfolio
A már napok óta a Kárpát-medence közelében hullámzó frontrendszer a következő 24-36 órában fölénk helyeződik, a közvetlen előterében pedig változatlanul nedves, labilis levegő áramlik, így éjszaka, de főként hétfőn valamelyest növekszik a zivatarok, heves zivatarok kialakulási esélye. Később is változékony marad időjárásunk, de a meleg egyre többfelé mérséklődik - írja a HungaroMet Zrt.

Hétfőre virradó éjszaka sok felhőre számíthatunk, és egyre több helyen - nagyobb számban az ország északi felén - várható zápor, zivatar, amelyek egy adott pont fölött akár többször is átvonulhatnak. Heves zivatarok is kialakulhatnak, melyeket felhőszakadás, jégeső, illetve erős, viharos széllökés kísérhet! A légmozgás zivataroktól függetlenül alapvetően gyenge...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés