Előfizetői tartalom

Vészhelyzet a napelempiacon, családok tömegei kényszerülhetnek súlyos kifizetésekre az állam helyett

Portfolio
Vészhelyzet alakult ki a magyarországi lakossági napelemtelepítési piacon előző napelemes pályázat rendkívül elhúzódó lebonyolítása miatt, és azonnali kormányzati beavatkozás nélkül családok tömegeinek kellene az állam helyett anyagilag helyt állni a beruházásokért – hívta fel nyilvános levelében a figyelmet a minap a legnagyobb magyarországi napelemes szövetség.

Miután nagyon súlyos számokat közölt a 2022-ben indult lakossági napelemes pályázat (RRF-6.2.1-2) elhúzódó lebonyolításáról május közepén a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség (MNNSZ), és a minap egyik legnagyobb napelemes cég is óriási problémákra hívta fel a figyelmet egy háttérbeszélgetésen, június 6-án nyílt levélben kért azonnali kormányzati beavatkozást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés