Előfizetői tartalom

Új gyógyszer segíthet az egyik súlyos rákbetegség elleni hacban

Portfolio
A GSK Blenrep gyógyszere jelentősen, közel felére csökkenti a haladó myeloma multiplex, vagyis "vérrák" (a plazmasejtek daganatos megbetegedése) előrehaladásának vagy halálának kockázatát a standard kezelésekhez képest, ami új lehetőség nyithat az eddig gyógyíthatatlannak bizonyult betegség kezelésében - számolt be a Reuters.  

A GSK gyógyszergyártó által fejlesztett Blenrep nevű gyógyszer új reményt kínál a myeloma multiplex, egy gyógyíthatatlan vérrák elleni harcban. Egy friss, késői stádiumú vizsgálat eredményei szerint a gyógyszer majdnem felére csökkenti a betegség előrehaladásának vagy halálának kockázatát a jelenlegi standard kezelésekhez képest. A vizsgálat során 302 olyan beteget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés