Előfizetői tartalom

Jóváhagyta a Bizottság: Magyarország eurómilliárdos összegben fejleszthet

MTI
Az Európai Bizottság kedden jóváhagyta, hogy hat tagállam, köztük Magyarország legfeljebb egymilliárd euróval támogassa az egészségügyi ágazatban megvalósítani tervezett első közös európai érdeket szolgáló projektet, mely a kutatást, az innovációt és az egészségügyi termékek első ipari bevezetését, valamint a gyógyszerek innovatív gyártási folyamatait támogatja majd.

A brüsszeli közlemény szerint a közös európai érdeket szolgáló projektet (Important Project of Common European Interest, IPCEI) nagyban hozzá fog járulni az európai egészségügyi unió célkitűzéseinek megvalósításához, mivel egyrészt innovatív megoldásokat dolgoz ki olyan betegségek kapcsán, amelyeket jelenleg nem lehet még kielégítő módon megelőzni vagy kezelni, másrészt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés