FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Az embernél is okosabb mesterséges intelligenciát fejlesztene az OpenAI

Portfolio
A ChatGPT mögött álló OpenAI közölte, hogy elkezdte egy új modell fejlesztését, ami várhatóan előremozdítja őket a mesterséges általános intelligencia (AGI) terén, ami egy emberi szintű vagy annál is intelligensebb mesterséges intelligenciát jelent. Az OpenAI emellett bejelentette egy új biztonsági és védelmi bizottság létrehozását is, amely célja, hogy az AI-projektek biztonságával kapcsolatos kritikus helyzetekben segítse a vállalat igazgatótanácsát - számolt be a Cnbc.

Financial IT 2024 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio június 11-ei Financial IT rendezvényén. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés Az OpenAI bejelentette, hogy új biztonsági és védelmi bizottságot hozott létre a felsővezetők irányításával - az ügy előzménye, hogy május...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés