Előfizetői tartalom

Vodafone-ügyfelek, figyelem! Fontos bejelentést tett a cég

Portfolio
A Vodafone bejelentette, hogy elsőként Debrecenben, majd további négy vidéki nagyvárosban, Miskolcon, Nyíregyházán, Veszprémben és Székesfehérváron bővítette a vállalat a meglévő tornyok kapacitását. A közel 150 bázisállomás fejlesztésével ezekben a városokban már 800 Mbit/s maximális elméleti letöltési sebességet érhetnek el mobilinternetezés során a Vodafone Magyarország ügyfelei - írja a hwsw.

A portál emlékeztet, hogy a Vodafone Magyarország brit tulajdonosa a szolgáltató eladását megelőző hónapokban gyakorlatilag behúzta a kéziféket a hálózatfejlesztésre fordított erőforrásokat illetően, éppen akkor, amikor a versenytársak belefogtak saját modernizációs projektjeikbe.  A szolgáltató azonban - a vidéki nagyvárosokon túl - az országos hálózatfejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés