FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Mi lesz a szemétszállítással a hosszú hétvégén?

MTI
Pünkösd vasárnapján és hétfőjén is a megszokott, az adott napi menetrend szerint szállítják el a MOHU Budapest Zrt. munkatársai az időben kikészített háztartási és szelektív hulladékot Budapesten és egyes agglomerációs településeken - közölte a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt.

Szombaton a szemléletformáló és újrahasználati központok, valamint a lakossági szelektívhulladék-gyűjtő udvarok is az emberek rendelkezésére állnak. Az újrahasználati központok és a kiemelt, nagy forgalmú udvarok szombati nyitvatartással 8.00 és 16.30 között, a kisebb forgalmú udvarok 8.00 és 13.30 között. Vasárnap és hétfőn a szemléletformáló és újrahasználati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés