Előfizetői tartalom

Bemondta az ÁKK vezére, hogy melyik állampapírt kell most venni

Portfolio
Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója többek között a megújult Máp Plusz-szal kapcsolatban mondott el új információkat a Portfolio befektetési konferenciáján, de arról is beszélt, hogy a jelenlegi környezetben melyik állampapírt lehet érdemes venni. Ezen felül jelezte: meglepetéssel készülnek az intézményi befektetők számára is, inflációkövető kötvény kibocsátásán gondolkozik az ÁKK.

Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója (ÁKK) a Portfolio befektetési konferenciáján elmondta, hogy a PMÁP visszaváltás feltételei nem fognak változni akár a visszaváltható pénzmennyiségre, akár a visszaváltás időpontjára gondolunk. Hozzátette: a PMÁP leváltotta a Máp Pluszt 2022-ben a magas inflációs környezetben, illetve 2023-ban. Az egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés