Előfizetői tartalom

Orbán Viktor új kormányzati lépést lengetett be

Portfolio
Magyarországon a legfejlettebb iparágakat fogják meghonosítani, ami 2030-ig 50 százalékos növekedést fog eredményezni a villamosenergia-igényben – jelentette ki a magyar miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján. Orbán Viktor kifejtette, hogy a magyar iparpolitika képes lesz elegendő energiát és jól képzett munkaerőt is az ipar rendelkezésére bocsátani. Azt is kijelentette, hogy az új iparstratégia fontos eleme állami eszközökkel ösztönözni, hogy a magyar cégek lépjenek ki a külföldi piacokra, erre hamarosan programot is hirdetnek.

A miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján megígérte, hogy a legfejlettebb iparágakat honosítják meg Magyarországon, ami 2030-ig 50 százalékos növekedést fog eredményezni a villamosenergia-igényben. „Lesznek nyugati és keleti autógyáraink, a zöldenergia tárolásához szükséges technológiánk és gyártókapacitásunk, részt veszünk az űrkutatásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés