Előfizetői tartalom

Időjárás: sárga figyelmeztetést adtak ki két megyére

Portfolio
A HungaroMet időjárás-előrejelzése szerint az ország legnagyobb részén túlnyomóan napos, száraz idő várható, de a Dunántúl nyugati, délnyugati részei fölé vastagabb felhők sodródhatnak, a határ mentén zápor előfordulhat, néhol akár az ég is megdörrenhet. Vas megyében és Zala megyében sárga figyelmeztetés van érvényben zivatar miatt.

Időjárás hétfőn Ma sok izgalom az időjárásban nem lesz, az ország legnagyobb részén túlnyomóan napos, száraz idő várható - írta reggeli időjárás-előrejelzésében a a HungaroMet. Ugyanakkor a Dunántúl nyugati, délnyugati részei fölé vastagabb felhők sodródhatnak, a határ mentén zápor előfordulhat, néhol akár az ég is megdörrenhet. A keleties szél megélénkül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés