Előfizetői tartalom

Megszállták a minisztérium emberei az egészségügyet, durva bírságolás indult

Portfolio
A magyarországi egészségügyi intézményekben az állam külön csapatokat küldött ellenőrzésre, hogy vizsgálják a dolgozók és a betegek jelenlétét. Az információk szerint azonban nem csak komoly szabálytalanságokért osztogattak büntetéseket, hanem banálisabb esetekben is. Az ellenőrzések április utolsó napjaiban kezdődtek el, bejelentés nélkül jelentek meg az ellenőrök az állami kórházakban. A kórházakban gyakorlatilag razziáznak az ellenőrök, belépéskor a portán elkérik a bejelentkezéseket, majd egyesével ellenőrzik a kórházi osztályok munkáját – számolt be a hvg.hu.

Az ellenőrök pedig a hvg.hu értesülései szerint ki is osztottak néhány bírságot a kórházakban, ahol jártak. A Honvédkórházban harmincezres bírságokat róttak ki a revizorok a dolgozókra, amiért nem viseltek névtáblát. Az ellenőrök éjszaka is aktívak, a Honvédkórház krónikus osztályán éjjel 3-kor hívták a készenlétist, hogy felveszi-e a telefont. A Jahn Ferenc Dél-pesti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés