FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

LG okostévéd van? - Érdemes frissíteni az operációs rendszert, mert sebezhető lehet

Portfolio
A Bitdefender biztonsági kutatói felfedezték, hogy közel 91 ezer LG okostévé lehet sebezhető világszerte. Az LG kiadta a szükséges frissítéseket, de egyáltalán nem biztos, hogy ezek mindenkinél települtek is - tudósított a HVG.

A vizsgálat során négy biztonsági rést azonosítottak, amelyek különböző mértékben teszik lehetővé a jogosulatlan hozzáférést ezekhez az eszközökhöz. A kutatók szerint összesen 91 ezer potenciálisan érintett LG okostévé található világszerte, Dél-Koreától kezdve Magyarországon át számos országban. Az érintett rendszerverziók és készüléktípusok a következőek:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés