Előfizetői tartalom

Hihetetlen, mennyibe kerül a klímaváltozás, mindenkinek mélyen a zsebébe kell nyúlnia

Portfolio
Az Egyesült Államokban 2018 és 2022 között az időjárási és éghajlati katasztrófák több mint 617 milliárd dollárba kerültek, ami rekordösszeget jelentett. A kutatók arra figyelmeztetnek, hogy felmelegedés minden további fokával nő az ország gazdasági vesztesége, miközben az éghajlatváltozás egyre több ember pénzügyi nehézségeit okozza - írta a CNBC.

Az amerikai pénzügyminisztérium jelentése szerint csak az Egyesült Államokban az időjárási és éghajlati katasztrófák 2018 és 2022 között több mint 617 milliárd dollár költséget jelentettek, ami rekord. A helyzet súlyosságát mutatja, hogy az ország lakosságának mintegy 13 százaléka gazdasági nehézségekről számolt be az éghajlatváltozás miatt az előző évben egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés