Előfizetői tartalom

Navracsics: hosszú távú intézkedések kellenek a Balatonnál

Portfolio
A Balaton és térsége a legrosszabb demográfiai folyamatokkal küzdő tájegységek közé tartozik, a munkahelyek hiánya és az ingatlanok drágasága miatt jelentősen csökken a lakosság. A magyar Florida megmenteséhez átfogó, hosszú távú, nemcsak a turizmusra koncentráló fejlesztési koncepció szükséges – írja véleménycikkében Navracsics Tibor területfejlesztési és közigazgatási miniszter.

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter Mandineren megjelent cikkében a Balatont és Floridát hasonlítja össze, és kiemeli, hogy mindkét helyet gyakran csupán üdülőhelyként írják le, holott mindkettő sokkal több, mint az. Úgy látja, a Balaton nem csupán nyaralóhely, hanem az ott élők mindennapjainak színtere is, amely azonban egyre szomorúbb: a térség a legrosszabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés