Előfizetői tartalom

Nagy változásra készül a jogosítványoknál a kormány

A kormány egy új tervezetet mutatott be, amely lehetővé tenné, hogy a „B” kategóriás vezetői engedéllyel egyszerűsített módon megszerezhető legyen a C és CE kategóriás vezetői engedély, rövidítve az ahhoz kapcsolódó képzési időt, valamint csökkentve a költségeket – derül ki a Lázár János vezette Építési és Közlekedési Minisztérium által társadalmi egyeztetésre küldött előterjesztésből.

A magyar kormány új rendelettervezetet mutatott be, amellyel átalakítaná a közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályait. A javaslat szerint azok, akik már rendelkeznek B kategóriás vezetői engedéllyel, könnyebben szerezhetnének nagyobb vagy speciális járművekre jogosítványt. Lényegében a „B” kategóriás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés