Előfizetői tartalom

Megindulnak Horvátországba a magyarok

Portfolio
Az előfoglalások alapján több magyar vakációzik Horvátországban, mint tavaly, 18 százalékos növekedést látnak jelenleg a Szallas.hu szakértői. A megtett foglalások alapján az egy főre jutó éjszakánkénti átlagár Horvátországban 13 602 forint, ez 11% körüli árnövekedést jelent. A legtöbben továbbra is júliusban és augusztusban utaznak, de az elő- és utószezon iránt is nő az érdeklődés, május esetén 32 százalékkal emelkedett a foglalások száma.

A tavaly ugyaneddig megtett előfoglalásokhoz képest képest 18 százalékos növekedés látszik a Horvátországba szóló foglalások darabszámát illetően a Szallas.hu adatai szerint. A megtett foglalások alapján, a bruttó közvetített szobaárbevételből és a vendégéjszakák számából meghatározva az egy főre jutó éjszakánkénti átlagár Horvátországban 13 602 forint, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés