Előfizetői tartalom

Okosban oldja meg a kormány a legnagyobb 2024-es problémáját

Újabb részletek váltak ismertté az idei évre tervezett 675 milliárd forintos egyenlegjavító költségvetési csomagról. A kormány egyszerre állítja azt, hogy az állami beruházások ilyen mértékű visszafogása hatásos lesz a büdzsére nézve, de közben nem rontja a gazdaság teljesítményét. Bemutatjuk, hogy a látszólagos ellentmondást hogyan lehet feloldani.

Megérkezett a magyarázat Sajtótájékoztatót tartott Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter pénteken és az eseményen szóba került a múlt héten bejelentett 675 milliárd forintos beruházáselhalasztás ügye, amit a kormány az idei költségvetési elcsúszás megoldása érdekében alkalmaz. Kapcsolódó cikkünk 2024. 04. 11. Bréking! Váratlan és új döntést jelentett be a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés