Előfizetői tartalom

Komoly áremelés jön a népszerű streaming szolgáltatásban, de sok más is változik

Portfolio
A streaming szolgáltatások világában újabb változásokra készülhetnek a felhasználók, ugyanis május 21-től az HBO Max neve Maxra változik, és a felhasználók számára új funkciók, sorozatok és filmek várnak elérhetővé. Ezzel párhuzamosan viszont jelentősen emelkedik a streaming előfizetési díja is, mivel bővül a szolgáltatáskínálat is.

Május 21-től, amikor a felhasználók megnyitják az HBO Max alkalmazást, arra kéri majd őket a rendszert, hogy töltsék le a Max alkalmazást, ugyanis megváltozik a szolgáltatás neve. Ha a hbomax.com oldalt nyitják meg, automatikusan átirányításra kerülnek a max.com oldalra – derül ki az ügyfeleknek küldött tájékoztatóból. A Maxhoz kapcsolódó számlázási és bejelentkezési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés