Előfizetői tartalom

Napsütés és hózápor: megbolondul az időjárás Magyarországon

Portfolio
Csapadék ma elsősorban a Dunántúl nyugati és északi tájain várható, azonban a keleti részeken, egy összeáramlási zóna mentén fordulhatnak elő záporok, az Északi-középhegység magasabb részein pedig még hózápor is kialakulhat - jelentette a HungaroMet, amely adatokat közölt a Magyarországot elérő, az áprilisi nyárnak véget vető markáns hidegfrontról.

Időjárás szerdán Az ország északnyugati felén változóan felhős idő jellemzi a szerdai napot, míg kelet, délkelet felé haladva több lesz a felhő, de rövid időre szinte mindenütt kisüt a nap - jelentette a HungaroMet. A meteorológiai szolgálat szerint csapadék elsősorban a Dunántúl nyugati és északi tájain várható, valamint a keleti részeken, egy összeáramlási zóna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés