Előfizetői tartalom

Túl magas a benzinár Magyarországon? Varga Mihály is megszólalt az ügyben

Portfolio
Hétfőn Nagy Márton vetítette előre, hogy még a héten bekéreti a Mol és a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőit egy tárgyalásra a hazai, régisó középmezőnyhöz képest magas üzemanyagárak miatt. Varga Mihály a Kormányinfón kérdésre válaszolva elmondta: a találkozó után "mérlegelhető, hogy milyen lépésekre van szükség az árak korlátozása, az árak befolyásolása érdekében".

A gazdasági miniszter úr nyilatkozott a kérdésben, azt javaslom, várjuk meg ezt a találkozást, utána mérlegelhető, hogy milyen lépésekre van szükség az árak korlátozása, az árak befolyásolása érdekében. - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a mai Kormányinfón. A kérdésre, hogy kizárja-e a benzinár-stopot, vagy sem, a pénzügyminiszter kitérő választ adott: Először...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés