Előfizetői tartalom

Kiderült: kirívóan magasak még mindig a magyar céges áramárak egész Európában

Bár estek, de még mindig Magyarországon voltak a második-harmadik legmagasabbak a nem lakossági áramárak az egész Európai Unióban a tavalyi második félévben – szúrta ki a Portfolio az Eurostat minap frissített adatbázisában. Mindez azt jelenti, hogy továbbra is költségoldali versenyképességi hátrányban kellett működniük a magyar vállalkozásoknak a legtöbb uniós tagállammal szemben. Ezekről a témákról is szó lesz a Portfolio mai Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján.

Még mindig az élmezőnyben a magyar áramárak Az árampiaci nagykereskedelmi árak jelentős esésével párhuzamosan érdemben mérséklődött Európa-szerte a nem lakossági szegmens tényleges árambeszerzési költsége a tavalyi második félévben – ez rajzolódik ki a minap frissített Eurostat adatbázisból. Ehhez Magyarországról a Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés