Előfizetői tartalom

Brutálisan bezuhanhat Európa gázfogyasztása

Portfolio
A Portfolio által szervezett Vállalati Energiamenedzsment 2024 konferencián adott elő Yolanda Garcia Mezquita, az Európai Bizottság Energiapiaci Főigazgatósága Energia Platform akciócsoportjának szakértője. Garcia többek között az EU energiapiacának hosszú távú kilátásairól beszélt - a szakember egyebek mellett rámutatott, hogy 2040-ig bezárólag vélhetően drasztikusan be fog zuhanni az EU földgázfelhasználása.

Dr. Yolanda Garcia Mezquita az Európai Bizottság Energiapiaci Főigazgatóságán az Energia Platform akciócsoportban dolgozik, és annak az egységnek a vezetője, amely a tagállamokkal, illetve az Energiaközösséggel tartja a kapcsolatot. A szakember előadásának legfontosabb gázpiaci előrejelzése talán az volt, hogy 2040-ig a földgázfelhasználás 2021-hez képest közel 80 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés