FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Három lépéssel segíti a kormány a külföldiek magyarországi cégalapítását

Portfolio
Három adminisztratív lépéssel is segíti a kormány azt, hogy a külföldiek, illetve a harmadik országbeli befektetők könnyebben és gyorsabban tudjanak cégeket alapítani Magyarországon – jelentette be szerdai közleményében a nemzetgazdasági tárca.

Mindez abból ered, hogy a kormány azzal bízta meg a Nemzetgazdasági Minisztériumot, hogy az Igazságügyi Minisztérium és a Pénzügyminisztérium bevonásával tárja fel, mely tényezők okoznak nehézséget többek között a külföldi és a harmadik országbeli befektetők magyarországi cégalapítása során. A jelentés megállapította, hogy egyre magasabb számban alapítanak hazánkban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés