FONTOS Brüsszelnek egy nagy haditerve van, de azonnal jött rá egy vétó
 
Előfizetői tartalom

Szja-bevallástervezet – mindenképpen nézze át!

Március 15-től elérhetők a NAV által készített 2023. évi szja-bevallási tervezetek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenki nyugodtan hátradőlhet anélkül, hogy bármit módosítana a tervezeten. Az RSM Hungary szakértői összefoglalták, hogy mire érdemes figyelni annak érdekében, hogy az szja-bevallásunk hiánytalanul töltsük ki, és egyrészt elkerüljük az adókockázatot, másrészt minden jogszabály által biztosított adócsökkentési lehetőséggel éljünk.

Kinek kell a bevallástervezetet javítania, kiegészítenie? Először is érdemes tisztázni, hogy kik azok, akiknek mindenképpen ki kell egészíteni a bevallástervezetét, vagy javítania kell azon. Az Szja törvény szerint mindenképpen lesz dolga a 2023-as tervezettel annak, aki: mezőgazdasági őstermelő volt, és e tevékenységéből adóköteles bevétele származott, (kivéve, ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés