FONTOS Nyakunkon a tranzakciós illeték megemelése, erre az MNB most szólítja fel a bankokat, hogy olcsóbbak legyenek
 
Előfizetői tartalom

Elindulnak a sztrádafelújítások és -fejlesztések, amikre a magyar autósok vártak

Portfolio
Március 20-án elindultak az idei szintrehozási munkálatok az M7-en, három helyszínen. A tönkrement burkolat cseréjének előkészítő munkái is megkezdődtek. A következő hetekben pedig az idei legkomolyabb építési feladatokba is belevágnak az M3-on, de idővel sorra kerül az M1, M15, M35, M4, M7, M70 és M8 sztrádák és gyorsforgalmik is – közölte a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő.

Miután szerdán az M7-en már megtették, az MKIF Zrt. munkatársai a következő héten az M3-on is megkezdik a szintrehozást, ahol ezt a sztrádát érinti a legnagyobb része az idei felújításoknak. Az M1-en a felújítással, a húsvéti nagyobb forgalom miatt, megvárják az ünnepet és ott csak az azt követő héten vonulnak fel.   Az M7-en, a tavalyi évhez hasonlóan, a vakáció ideje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés