Előfizetői tartalom

Oroszország többmilliárd dollárnyi nyugati vagyont szerzett meg, komoly harc indult

Portfolio
Oroszország több milliárd dollár értékben foglalt külföldi tulajdonban lévő repülőgépeket, ami a repülőgép-biztosítási üzletben eddig soha nem látott harcot indított el. A világ legnagyobb biztosítói nem fizetnek a tulajdonosoknak azt állítva, hogy az érintetteknek többet kellett volna tenniük a repülőgépeik visszaszerzéséért. A vitában dollármilliárdok, több mint 400 repülőgép és százmilliós jogi költségek jelentik a tétet – írja a WSJ.

Oroszország több milliárd dollár értékű külföldi tulajdonú repülőgépek lefoglalása minden idők legnagyobb vitáját váltotta ki a repülőgép-biztosítások általában nyugodt üzletágában. A többnyire Airbus és Boeing típusú, orosz és külföldi légitársaságoknak lízingelt utasszállító repülőgépek értéke meghaladja a 10 milliárd dollárt, amelyek Oroszországban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés