Előfizetői tartalom

Lesújtó jelentés látott napvilágot: egyre lejjebb Magyarország

Portfolio
2024-ben Magyarország 5 helyet zuhanva az 56. helyre került a World Happiness Report, vagyis a világ országait a lakosság boldogsága alapján listázó jelentés szerint. Az északi országok dominálnak a rangsor elején, amelyet Finnország vezet, immáron hét éve. Az Egyesült Államok először esett ki a TOP 20-ból, részben a fiatalok elégedetlensége miatt.

A World Happiness Report legújabb kiadása szerint Finnország vezeti a világ legboldogabb országainak listáját, immár hét éve megőrizve ezt a pozíciót - tudósított a CNN. Az északi országok dominanciája továbbra is megfigyelhető, hiszen Finnországot Dánia, Izland és Svédország követi. A jelentés, amely több mint 140 országot vizsgált, az ENSZ március 20-i nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés