Előfizetői tartalom

Súlyos szavak az olajvezértől: ez egy kudarc, fel kell hagyni a fantáziálással

Portfolio
A Saudi Aramco vezérigazgatója, Amin Nasser az S&P Global energiakonferencián hangsúlyozta, hogy az energetikai átállás kudarcot vallott, és felhívta a figyelmet arra, hogy a fosszilis tüzelőanyagok iránti kereslet növekedése miatt reális befektetési stratégiára van szükség, nem pedig az olaj és gáz kivonásáról történő fantáziálásra - közölte a Cnbc. .

Amin Nasser kifejtette, hogy az energetikai átállás jelenlegi stratégiája nem váltja be a tőle várt eredményeket: a cégvezér szerint a politikai döntéshozóknak felül kellene vizsgálniuk az olaj és gáz fokozatos kivonására vonatkozó terveiket, tekintettel arra, hogy a fosszilis tüzelőanyagok iránti kereslet várhatóan tovább növekszik. Nasser hangsúlyozta, hogy öt "kemény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés