Előfizetői tartalom

Aggasztó égési sérülések vannak a bolti csirkehúson

Portfolio
A BBC oknyomozása szerint a brit szupermarketekben kapható csirkék harmadán találhatók olyan égési sérüléshez hasonló nyomok, bőrelváltozások, amelyek az állatok saját ürülékében való tartózkodásából eredő ammónia hatására alakulnak ki - írta meg a BBC.

A BBC a 10 legnagyobb brit láncot kérdezte meg erről, amelyek közül a Co-op és az Aldi jelentette a legmagasabb arányokat a csirkehússal összefüggésben. A British Retail Consortium, vagyis a brit élelmiszerbiztonsági felelős szerv hangsúlyozta, hogy komolyan veszik ezt a problémát. Az ízületi égés barna fekélyek formájában jelenik meg a csomagolt és előkészített húsokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés