Előfizetői tartalom

Máris árnyalja a Fed szerdai optimizmusát a jegybank egyik döntéshozója

Portfolio
A Federal Reserve 2024 harmadik negyedévében kezdheti meg a kamatcsökkentést, ha az infláció a várakozásoknak megfelelően csökken, Raphael Bostic, az atlantai Fed elnöke szerint. A jegybankár szerint jövőre két kamatvágás jöhet, ez lényegesen kevesebb, mint amit a piac vár, és elmarad a Fed szerdán közölt saját előrejelzésétől is.

A Federal Reserve 2024 harmadik negyedéve körül kamatcsökkentést kezdeményezhet, amennyiben az infláció az előrejelzéseknek megfelelően csökken Raphael Bostic, az atlantai Fed elnöke szerint, aki azt is tisztázta, hogy nincsenek azonnali tervek ilyen lépésre. Ehelyett egy átgondolt folyamat fog elindulni az elkövetkező hetekben. Bostic előrejelzése szerint 2024 végére a személyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés