Előfizetői tartalom

Időjárás: szélvihar, majd hózáporok jönnek

Portfolio
Ma az ország jelentős részén megerősödik az északi szél, a középső országrészben viszont mérsékelt marad a légmozgás. Középen maradhatnak erősebben felhős tájak, és itt kis eséllyel egy-egy zápor is előfordulhat. Holnapután hidegfront érkezik, és ezzel megérkezik a valódi tél Magyarországra: hózáporok várhatók, vasárnap pedig már országszerte fagyni fog.

Időjárás szerdán A felhőzet a déli tájakon reggel, délelőtt csökken, illetve északon feloszlik a pára, köd, így napos idő várható csapadék nélkül. Középen, egy összeáramlási vonal mentén maradhatnak erősebben felhős tájak, és itt kis eséllyel egy-egy zápor is előfordulhat - írta reggeli időjárás-előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az északi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés