Előfizetői tartalom

Kiadták a narancs riasztást az ország nagy részére - Ez várható este és a hétvégén

Portfolio
Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az ország 15 megyéjére adott ki 2-es fokozatú (narancssárga) riasztást zivatar miatt, a többi megyében 1-es fokú riasztás van érvényben. Több megyére 2-es fokú riasztást kellett kihirdetni felhőszakadás, egyes megyékre pedig magas középhőmérséklet miatt. Az OMSZ a figyelmeztetések mellett közzétette időjárás-előrejelzését is, amelyből megtudhatjuk, milyen idő várható ma péntek délutántól, és milyen időjárás lesz a hétvégén.

Riasztások a pénteki időjárás miatt Az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország 15 megyéjére adott ki 2-es fokozatú (narancssárga) riasztást zivatar miatt, míg Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas és Veszprém megyékben 1-es fokozatú riasztás van érvényben. Kép forrása: Országos Meteorológiai Szolgálat Felhőszakadás miatt Zala, Somogy, Baranya, Tolna, Fejér...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés