Előfizetői tartalom

Rendkívül jó a hangulat a német iparban, de már gyűlnek a fellegek

Portfolio
Az ipari megrendelések november óta jelentősen emelkedtek, ami javítja a német ipar kilátásait. Az USA lassulása és a közelmúltbeli pénzügyi zavarok hosszabb távú következményei, valamint a monetáris politika szigorításának szélesebb körű hatása azonban még ronthatja a kilátásokat - hívja fel a figyelmet az ING vezető elemzője.

A német ipari megrendelések februárban megugrottak, ami javította a német ipar kilátásait. Az ipari megrendelések 4,8%-kal nőttek havi szinten, a januári 0,5%-os növekedésről. Éves szinten a megrendelések még mindig csaknem 6%-kal csökkentek. A tavaly nyár óta tartó meredek visszaesés után az ipari megrendelések az elmúlt hónapokban fellendültek. Tavaly novemberhez képest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés