Előfizetői tartalom

Nagyot spórolt Budapest januárban

MTI
A Fővárosi Önkormányzat a három nagyfogyasztású közszolgáltatásában - a közvilágításban, az ivóvíz-szolgáltatásban és a közösségi közlekedésben - januárban mintegy kilencmilliárd forintot takarított meg azzal, hogy napi áron vásárolta a villamosenergiát - mondta Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes egy csütörtöki háttérbeszélgetésen.

Kiss Ambrus emlékeztetett rá: ősszel finanszírozhatatlan ajánlatokat kaptak a villamosenergia-beszerzésre, ezért úgy döntöttek, nem szerződnek le hosszútávra, hanem napi áron vásárolják meg a főváros működtetéséhez szükséges villamosenergiát.     Mint mondta, tavaly az ivóvíz-szolgáltatás és a közösségi közlekedés esetében 300 forint/kWh, a közvilágítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés