FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

23 százalékos alapbéremelést követelnek az Audi dolgozói

Portfolio
Az Audi Hungária Zrt. és az Audi Hungária Független szakszervezet között jelenleg érvényben lévő megállapodás 2023. március 31-én jár le, a felek pedig február 2-án megkezdték az egyeztetést az ezt követő időszakról - áll az AHFSZ tájékoztatójában.

A Szakszervezet követelései közül a legfontosabbak a következők: Először is, az alapbér 23 százalékos emelését kérik 2023. április 1-jétől, emellett pedig a 2024-es évre vonatkozó választható béren kívüli juttatás mértékét 600 000 forintra történő megemelését követeli a szakszervezet. Tovább a júliusi bérrel augusztusban 300 000 forintos egyszeri kifizetését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés