Előfizetői tartalom

Európa nem fél a Kínában tomboló, gyilkos koronavírus-hullámtól

Portfolio
Kínában sosem látott koronavírus-járvány tombol, már megbecsülni sem lehet, hogy milyen sokan betegszenek és halnak meg, miközben az állami szervek titkolóznak és folyamatosan félretájékoztatják az embereket a járvány kiterjedéséről. Erre válaszul az Egyesült Államok és más fejlett országok tesztet kérnek a kínai turistáktól, az EU azonban semmilyen korlátozást nem tervez.

Az Európai Unió egészségügyi ügynöksége csütörtökön közölte, hogy a Kínából érkező utazók kötelező Covid-szűrésének bevezetése „indokolatlan”, annak ellenére, hogy Kínában megugrott az esetek száma - írja az AFP. Kínában már akkora járvány tombol, amelyre valószínűleg a vírus megjelenése óta nem volt példa. A vírus azt követően szabadult el, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés