Előfizetői tartalom

Tarifaemelést követelnek a taxisok, ma tárgyalnak róla

Portfolio
Legalább 15 százalékkal növekedett egy taxis kilométerköltsége az ársapka eltörlése után – válaszolta a Népszava érdeklődésére Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség (OTSZ) elnöke. Hogy ebből mekkora részt hárítanának át az utasokra, még nem tudni, de a taxisok képviselői "kiforrott elképzelésekkel szeretnének megérkezni ma délelőtt a Városházára".

A javaslatokat több taxis szervezettel, így a Nemzeti Szakszervezet (NSZ) Taxis Tagozatával közösen szeretnék Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes elé tárni. Az NSZ elnöke, Bajzik Tamás a Népszavának úgy fogalmazott, hogy a tarif javaslatoknál közgazdasági törvényszerűségeket vesznek figyelembe, amelyek a piaci kereslet és kínálat elvén nyugszanak.  A hatósági árak rendszerével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés