Előfizetői tartalom

Szándékosan szennyezték koronavírussal az élelmiszereket, meglepő felfedezésre jutottak

Portfolio
A koronavírus napokig képes megmaradni egyes fogyasztásra kész élelmiszereken - erősítették meg brit szakértők a BBC beszámolója szerint.

Brit tudósok az Élelmiszer-szabványügyi Hivatal (FSA) megbízásából végeztek vizsgálatokat, a vizsgálat keretében szándékosan szennyezték be az élelmiszereket koronavírussal: gyümölcsökre, süteményekre és palackozott italokra "kenték" a vírust. A legtöbb vizsgált élelmiszer esetében a vírusszint "jelentősen csökkent" az első 24 órában. Néhány esetben azonban a Southamptoni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés