Előfizetői tartalom

Ma 0 órakor elindult a népszámlálás

Portfolio
Ma 0 órakor elindult a 2022. évi népszámlálás. A kérdőív online kitölthető a belepes.nepszamlalas2022.hu oldalon keresztül október 1. és 16. között. A kérdőívet interneten kitöltők nyereményjátékban vehetnek részt, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naponta öt darab, egyenként százezer forint értékű vásárlási utalványt sorsol ki közöttük - közölték.

Október 1-jén 0 órakor elindult a nép- és lakásszámlálás, a KSH által tízévente lebonyolított legnagyobb statisztikai adatgyűjtés. Az egész országban egyidőben, azonos tartalommal és egységes módszertani alapon végrehajtott adatfelvétel kiterjed minden lakásra és személyre. A népszámlálás révén pontos és részletes képet kaphatunk hazánk népességének nagyságáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés