Előfizetői tartalom

Egy hét alatt ezer négyzetkilométert foglaltak vissza az ukránok - Háborús híreink szombaton

Portfolio
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint az ukrán hadsereg szeptember eleje óta több mint ezer négyzetkilométernyi területet foglalt vissza az orosz erőktől, miközben tovább nyomulnak előre az északkeleti Harkiv és a déli Herszon régióban. Ukrajna szerint visszafoglalták a kulcsfontosságú harkivi várost, Balakliját, és az ukrán csapatok elérték a régió egyik fontos városát Kupjanszkot is, amely az orosz erők kulcsfontosságú logisztikai és ellátási központja is egyben.

2022. szeptember 10. 18:08 Megosztás Visszavonulnak az oroszok a lendületes ukrán ellentámadás elől Kivonják az orosz erőket a kelet-ukrajnai Harkiv megye Balaklija és Harkiv településeinek körzetéből, és Donyec megyébe csoportosítják át - közölte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés