Előfizetői tartalom

Élelmiszerár-stop jön a szomszéd országban is, és nem emelik a lakossági energia árát sem

MTI
A horvát kormány az energia- és élelmiszerárak drágulása miatt átfogó intézkedéscsomagot dolgozott ki, amellyel segíteni kívánja a háztartásokat és a vállalkozókat - mondta Nina Obuljen Korzinek kulturális miniszter szerdán a horvát közszolgálati rádiónak adott interjújában, jelezve, hogy korlátozni fogják egyes élelmiszerek árát a családok védelme érdekében.

A horvát sajtó napok óta találgatja, milyen intézkedésekkel készül a kormány, hogy megállítsa a drágulásokat. Eddig kevés információ szivárgott ki, a kabinet a teljes csomagot csütörtöki ülésén mutatja be. A horvát közszolgálati televízió (HRT) úgy tudja, Zágráb egyebek között korlátozni fogja a tej, a cukor, az olaj és a darálthús árát. A Telegram című horvát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés