Előfizetői tartalom

Rusvai Miklós: várjuk csak meg az őszre elkészülő új koronavírus-vakcinát!

Portfolio
A koronavírus a legjobb úton halad ahhoz, hogy náthaszerű betegséggé szelídüljön – mondta a Mandinernek a virológus, aki a fertőzési esetszámok heti duplázódása és a tavalyinál jóval magasabb kórházi esetszámok ellenére nem számít súlyos nyári járványhullámra. A Ripostnak azt mondta, október-november környékére vár több megbetegedést, addigra kijöhet az új vakcina.

Rusvai Miklós szerint növekszik az esetszám, de ez egyelőre talán még nem éri el azt a szintet, hogy járványhullámnak nevezzük, elenyésző az esetszám például januárhoz képest, reménykedhetünk abban, hogy nem túl magasra szökik fel az esetszám, ezt a hol növekvő, hol stagnáló szennyvízadatok is alátámasztják, őt is meglepte, hogy a tavalyihoz képest tizenötször...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés