Előfizetői tartalom

Bomladozik a szlovák kormány - cirkusz van a szomszédban?

Portfolio
Felmondja a mai nappal koalíciós szerződést a SaS, továbbá napokon belül pedig közlik Eduard Heger (OĽaNO) kormányfővel, milyen feltételek mellett hajlandóak egy új felállásban folytatni. Ha Igor Matovič (OĽaNO) pénzügyminiszter augusztus 31-ig nem mond le, az SaS kilép a kormánykoalícióból, a miniszterei beadják a lemondásukat - jelentette be a Richard Sulík, az SaS elnöke a párt Országos Tanácsát követően, írja az Új Szó.

Sulík arról is beszélt, hogy amennyiben az OĽaNO azt kívánná, hogy Matovičcsal együtt ő is mondjon le, az SaS fontolóra venné a követelést, azonban szeretné meghallgatni az érveket, miért kellene így tennie, hiszen azt állítja, az ő tárcája jó munkát végzett. Az Új Szó ismertetése szerint a kormánykoalícióban azt követően éleződött ki ismét a helyzet, hogy a parlament...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés