Előfizetői tartalom

Hatalmas lépésre szánta el magát az HBO

Portfolio
Nem tervez a jövőben gyártani saját tartalmat a dán, a svéd, a norvég és a finn piacot lefedő HBO Nordics, a többi között a magyar, a cseh, a román, a lengyel, a szerb tartalmakért felelős HBO Central Europe, és nem fognak készülni holland, illetve török HBO-s saját produkciók sem - szúrta ki hvg.hu a Variety értesülését.

A közeljövőben újabb magyar HBO-s tartalomra nem számíthatunk - írják a cikkben, amelyben azzal magyarázzák ezt, hogy a Discovery és a WarnerMedia összeolvadásával járó, beütemezett költséglefaragás nagy áldozatai az HBO saját fejlesztésű tartalmai lesznek. Egyedül a spanyol HBO gyárthat a továbbiakban saját lokális tartalmakat, mivel a spanyolnyelvű sorozatoknak Latin-Amerikában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés