FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Az EU 45 millió eurós humanitárius segélyt nyújt Ukrajnának

Portfolio
Az EU további 50 millió eurós humanitárius segélt nyújt az orosz invázió által érintett országok támogatására, ebből 45 millió eurót humanitárius projektekre fordít Ukrajnában, 5 millió eurót pedig Moldovában - jelentette be az Európai Bizottság.

Mivel a súlyos harcok és a rakétacsapások továbbra is pusztítják a kritikus civil infrastruktúrát, Ukrajnában továbbra is rendkívül nagy a humanitárius szükséglet – írja a közlemény, amelyet a The Guardian szemlézett. A fentiek miatt az EU további 50 millió eurós humanitárius támogatást biztosít a háború által sújtott emberek támogatására, ebből 45 millió eurót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés